Tu el cuides, nosaltres el protegim

Avís legal


AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de CARLOS CENTELLES BRULL. amb NIF Núm. 39179391-H i domicili en Carrer de l'Olivar, 16, 08755 CASTELLBISBAL (BARCELONA).

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail: info@veterinaricastellbisbal.com

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya i en espai que comprèn la Unió Europea, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves del present Avís Legal vigent en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús d'aquest. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat d'aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

Condicions d'accés

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. La finalitat de la mateixa és merament informativa o publicitària, de qualsevol manera s'ofereix un formulari de contacte perquè pugui sol·licitar més informació.

L'enviament de dades personals a través del formulari de contacte implicarà l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privacitat, amb l'habilitació del check respectiu en el moment de l'enviament de les seves dades. Respecte a l'ús de les seves dades amb finalitats publicitaris s'habilitarà un altre check que podrà o no marcar.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos. Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l'usuari.

Pot obtenir més informació sobre l'ús que fem de les seves dades de caràcter personal en la Política de Privacitat de la nostra web.